728 x 90

Собствениците на Mercedes и Infiniti най-отворени към автономните технологии

Собствениците на Mercedes и Infiniti най-отворени към автономните технологии

Ново проучване показва, че собствениците на автомобили Mercedes-Benz и Infiniti са най-отворени към приемането на автономни технологии сред автомобилите. Изследването на MaritzCX показва, че клиентите на премиум коли нямат против да се возят без да шофират в машините си. На точно противоположното мнение са собствениците на коли с марка Ram и Jeep, тъй като те

Ново проучване показва, че собствениците на автомобили Mercedes-Benz и Infiniti са най-отворени към приемането на автономни технологии сред автомобилите.

Изследването на MaritzCX показва, че клиентите на премиум коли нямат против да се возят без да шофират в машините си. На точно противоположното мнение са собствениците на коли с марка Ram и Jeep, тъй като те използват пикапите си за работа.

Освен това, собствениците на Porsche и BMW също не са фенове на автономните технологии. Специалисти от фирмата, организирала проучването, коментират, че това е напълно нормално с оглед целта, поставена пред моделите на тези две компании – да доставят удоволствие от шофирането, а не от возенето.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт