728 x 90

Аудио Bang & Olufsen за моделите на Ford

Аудио Bang & Olufsen за моделите на Ford

Ford и производителят на аудио техника Harman ще създадат съвместно аудио система, която ще се предлага на борда на моделите на популярната автомобилна марка. Новата аудио система ще е под марката B&O Play, която е бранд на Bang & Olufsen, която пък от своя страна е под шапката на Harman. Bang & Olufsen е един

Ford и производителят на аудио техника Harman ще създадат съвместно аудио система, която ще се предлага на борда на моделите на популярната автомобилна марка.

Новата аудио система ще е под марката B&O Play, която е бранд на Bang & Olufsen, която пък от своя страна е под шапката на Harman. Bang & Olufsen е един от символите на качествен звук на борда на съвременните автомобили, а B&O Play ще дебютира при моделите на Ford догодина.

Марката B&O Play беше създадена през 2012 година с цел да разшири аудиторията на Bang & Olufsen и е насочена към по-младите клиенти. Сега под тази марка се произвеждат преносими и стационарни тонколони, слушалки и различни аксесоари.

Все още няма подробна информация за новата аудио система на B&O Play, като компанията заложиха на клишето, че тя ще „отговаря на изискванията на всеки един клиент”.

В момента аудио системи Bang & Olufsen присъстват на борда на моделите на Audi, а Harman/Kardon се предлагат с колите на BMW, Mercedes, Chrysler, Dodge, Jeep, KIA, Mini и Subaru.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт