728 x 90

Без нова платформа за Dodge Challenger и Charger до 2020 г.

Без нова платформа за Dodge Challenger и Charger до 2020 г.

Може би двата най-популярни модела в историята на Dodge – Challenger и Charger, ще останат в продажба в сегашния си вид още няколко години. Планира се двете спортни возила да получат нова платформа едва през 2021 година. През 2018 г. се очаквам леко освежаване за колите, но не и масивният редизайн, за който се говори

Може би двата най-популярни модела в историята на Dodge – Challenger и Charger, ще останат в продажба в сегашния си вид още няколко години. Планира се двете спортни возила да получат нова платформа едва през 2021 година.

През 2018 г. се очаквам леко освежаване за колите, но не и масивният редизайн, за който се говори от известно време. Той ще пристигне през 2021 година, когато ще се заложи на платформата на актуалния Alfa Romeo Giulia.

През същата година се очаква американците да спрат от производство модела си 300С, освен ако продажбите му дотогава не тръгнат рязко нагоре.

По този начин, Challenger, който бе лансиран през 2008 година, ще остане на пазара цели 12 години, което е нещо като своеобразен рекорд в съвременната автомобилна индустрия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт