728 x 90

Chevrolet Bolt може да загуби до 40% от капацитета си, казва GM

Chevrolet вече стартира първите доставки до клиенти на новия си електрически автомобил Bolt, като едновременно с това разпространи и упътването за потребители на модела. В него откриваме доста интересна точка, част от описването на гаранцията на колата. Според General Motors е напълно в реда на нещата автомобилът да загуби до 40 процента от капацитета на

Chevrolet вече стартира първите доставки до клиенти на новия си електрически автомобил Bolt, като едновременно с това разпространи и упътването за потребители на модела.

В него откриваме доста интересна точка, част от описването на гаранцията на колата. Според General Motors е напълно в реда на нещата автомобилът да загуби до 40 процента от капацитета на батериите си в рамките на гаранционния период.

По силата на договора, който клиентите подписват с Chevrolet при купуването на колата, Bolt е в гаранция в рамките на осем години и 100 000 мили. 

Все още не е ясно какво точно означава гаранцията по отношение на батериите – дали, ако те загубят повече от 40 процента от капацитета си, ще бъдат заменени безплатно или не.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт