728 x 90

Произведоха последния Citroen C5 с хидро окачване

    Citroen сложи край на легендарното си хидроактивно окачване. Французите произведоха последния екземпляр от модела си C5 комби, който се оборудваше с тази система. Французите поетапно замениха окачването със стандартна пружинна ходова част, тъй като клиентите на марката все по-рядко избираха скъпата екстра. Разработката му пък е доста скъпа. Освен това, потребителите в Китай не намират

    Citroen сложи край на легендарното си хидроактивно окачване. Французите произведоха последния екземпляр от модела си C5 комби, който се оборудваше с тази система.

    Французите поетапно замениха окачването със стандартна пружинна ходова част, тъй като клиентите на марката все по-рядко избираха скъпата екстра. Разработката му пък е доста скъпа.

    Освен това, потребителите в Китай не намират хидро механизма за интересен и се лишават от удобството му при поръчка на нов Citroen. Както е известно, Китай е основният пазар за автомобили от марката.

    Що се отнася до C5, продажбите му през последните години спаднаха значително. Машината се предлагаше като седан и комби и беше на пазара в продължение на цели десет години, което е истински рекорд в новата автомобилна история.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт