728 x 90

10-степенен автоматик за новия Honda Accord

10-степенен автоматик за новия Honda Accord

Honda показа официално тестови прототип на новото поколение Accord, което очакваме до края на годината. Една от най-големите технологични новости при колата ще бъде наличието на 10-степенна автоматична скоростна кутия. Oсвен това, колата ще може да се похвали с турбо сила, като задвижването ще идва от 1.5- и 2.0-литров турбинирани бензинови мотори. По-малкият от тях

Honda показа официално тестови прототип на новото поколение Accord, което очакваме до края на годината. Една от най-големите технологични новости при колата ще бъде наличието на 10-степенна автоматична скоростна кутия.

Oсвен това, колата ще може да се похвали с турбо сила, като задвижването ще идва от 1.5- и 2.0-литров турбинирани бензинови мотори.

По-малкият от тях ще се предлага със CVT безстепенна скоростна кутия, докато по-големият ще получи въпросния нов 10-степенен автомат.

Стана ясно, че ще видим и хибридна задвижваща система, която ще използва 2.0-литров бензинов двигател, най-вероятно без турбо, и електромотор.

Официалният дебют на новия Accord се очаква през есента на тази година, като най-вероятно той ще се случи на изложението във Франкфурт през есента.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт