728 x 90

3 нови онлайн обучителни модула от Federal-Mogul (+ видео)

3 нови онлайн обучителни модула от Federal-Mogul (+ видео)

Federal-Mogul Motorparts добави три нови обучителни модула на своя F-M Campus уебсайт. Най-новото съдържание осигурява техническо обучение и информация за запалителните продукти на BERU и Champion. Предоставяйки на потребителите възможност за обучение от входящо до базово и диагностично ниво, новите обучителни модули наблягат на общия работен процес на запалителните системи и използваните материали. Те обясняват

Federal-Mogul Motorparts добави три нови обучителни модула на своя F-M Campus уебсайт. Най-новото съдържание осигурява техническо обучение и информация за запалителните продукти на BERU и Champion.

Предоставяйки на потребителите възможност за обучение от входящо до базово и диагностично ниво, новите обучителни модули наблягат на общия работен процес на запалителните системи и използваните материали. Те обясняват процеса на диагностика за визуални дефекти и глобалното бъдеще на запалителните системи.

F-M Campus е безплатна, онлайн обучителна платформа, създадена за всеки, който работи или се интересува от автомобилни компоненти и тяхното обслужване и използване. На разположение 24/7 (часа на ден / дни в седмицата), тя предлага различни курсове – от общи за автомобила до специфични за отделните компоненти като спирачки, двигател, филтри, кормило и окачване или лагери.

„F-M Campus е чудесен за технически лица и дори за ентусиасти” – обяснява Марийн Стаал, мениджър търговски маркетинг и техническо обслужване за Европа, Federal-Mogul Motorparts EMEA: „Признаваме значимостта на продължаващото обучение и най-добрия начин, по който можем да го демонстрираме, е като го осигурим на нашите клиенти. От началото на 2016 г. наблюдаваме 37% ръст на броя потребители, като шестте нови модула показват, че 9263 потребители са взели изпита и са се сертифицирали. Независимо дали сте собственик на сервиз, който иска да подобри уменията на екипа си или млад механик, който иска допълнително да развие кариерата си, F-M Campus е за вас.”

На уебсайта на F-M Campus са качени обучителни видеа и видеа с проблемни казуси от You Tube канала на F-M Campus. Лесните за следене обучителни видеа покриват разнообразни теми – от смяна на накладки на мотоциклет до поставяне на лагери и са преведени на девет езика.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт