728 x 90

Alfa Romeo Giulia получава 2.0-литров мотор с 340 к.с.?

    По неофициална информация, Alfa Romeo Giulia ще стане първият компактен спортен седан в света, който ще предлага 4-цилиндров мотор с над 320 к.с. Смята се, че италианският модел съвсем скоро ще се предлага с 2.0-литрово турбо, чиято сила ще бъде 340 к.с. Информацията все още не е потвърдена от производителя, но за нея разбираме от

    По неофициална информация, Alfa Romeo Giulia ще стане първият компактен спортен седан в света, който ще предлага 4-цилиндров мотор с над 320 к.с.

    Смята се, че италианският модел съвсем скоро ще се предлага с 2.0-литрово турбо, чиято сила ще бъде 340 к.с. Информацията все още не е потвърдена от производителя, но за нея разбираме от служител на компанията.

    Подходът на италианците определено може да се смята за доста интересен, тъй като далеч по-логично изглежда разработването на отслабена версия на 2.9-литровия V6 на фирмата. Вместо това, инженерите са дали най-доброто от себе си, за да извлекат невероятната мощност от 340 к.с. от само четири цилиндъра.

    Напълно възможно е силата да е резултат от използването на хибридна система, която да подпомага вече познатия ни 2.0-литров турбо мотор на Alfa. Всичко ще разберем към края на 2018 г., когато новата версия би трябвало да се появи официално.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт