728 x 90

Infiniti работи по нова генерация инфотейнмънт система

    Infiniti подготвя нова генерация инфоразвлекателна система, която ще се поставя в следващото поколение модели на фирмата. Крайният продукт ще бъде готов през 2021 година. По предварителни данни, японците ще внедрят още по-голям централен дисплей, който ще замени сегашното оформление с два екрана. Новата подредба ще бъде само визуално разделена, като управлението на климатика ще остане

    Infiniti подготвя нова генерация инфоразвлекателна система, която ще се поставя в следващото поколение модели на фирмата. Крайният продукт ще бъде готов през 2021 година.

    По предварителни данни, японците ще внедрят още по-голям централен дисплей, който ще замени сегашното оформление с два екрана. Новата подредба ще бъде само визуално разделена, като управлението на климатика ще остане в долната половина, както и сега.

    От Infiniti обясняват, че промените по системата ще бъдат доста сериозно. Това най-вероятно означава, че ще видим нова навигационна платформа и допълнителни приложения.

    Що се отнася до сегашната система, още от догодина тя ще получи свързаност с Android Auto и Apple CarPlay, както и връзка с интернет.

    Новата инфотейнмънт система ще се появи първо при следващите поколения Q50, Q60 и Q70, които ще получат също така и нова цялостна платформа, която ще позволява по-голяма електрификация.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт