728 x 90

Mercedes-AMG потвърди за хибриден V8 с 805 к.с.

Mercedes-AMG потвърди за хибриден V8 с 805 к.с.

Помните ли концепта AMG GT Concept, който предшества серийния модел на Mercedes-Benz – Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe? Студията разполагаше с V8 хибридна система с невероятните 805 к.с., която обаче не достигна до финалния сериен модел. Сега обаче получаваме добри новини от немците, които потвърдиха, че хибридната система ще влезе в серийно монтиране на някой от бъдещите модели

Помните ли концепта AMG GT Concept, който предшества серийния модел на Mercedes-Benz – Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe? Студията разполагаше с V8 хибридна система с невероятните 805 к.с., която обаче не достигна до финалния сериен модел.

Сега обаче получаваме добри новини от немците, които потвърдиха, че хибридната система ще влезе в серийно монтиране на някой от бъдещите модели на AMG дивизията.

За да постигне дори още по-добри резултати, фирмата сама ще разработи на ново част от елементите по системата. Така например, батерията ще бъде преработена, за да се постигне по-ниско тегло и по-малки габаритни размери.

Предвижда се и внедряването на някои технологии от Project One, като най-вероятно тук става дума основно за софтуерни решения.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт