728 x 90

Нова инфотейнмънт система за Opel Insignia

Макар и да е на пазара от по-малко от две години, последният Opel Insignia вече може да се похвали с нова инфоразвлекателна система. Тя ще бъде достъпна за всички версии на модела, Grand Sport, Sports Tourer, Country Tourer и GSi. Системата ще се предлага в две нива – Multimedia и Multimedia Navi Pro, като и двете получават

Макар и да е на пазара от по-малко от две години, последният Opel Insignia вече може да се похвали с нова инфоразвлекателна система. Тя ще бъде достъпна за всички версии на модела, Grand Sport, Sports Tourer, Country Tourer и GSi.

Системата ще се предлага в две нива – Multimedia и Multimedia Navi Pro, като и двете получават стандартно блутуут свързаност, Apple CarPlay и Android Auto и USB входове, а опционално ще се предлага сателитно радио.

По-високият клас система, Navi Pro, ще идва и със свързаност към различни услуги, като получаване на информация за цените на горивата, времето и пътната обстановка. Освен това, навигационната система ще има 3-имзерни изображения.

Navi Pro ще дава възможност за създаване на отделни профили в системата, които запаметяват интересите на различните шофьори на един и също автомобил. Navi Pro ще може да се поръча и с head-up дисплей.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт