728 x 90

Rinspeed ще пуска супериновативния концепт Snap в серия

Rinspeed ще пуска супериновативния концепт Snap в серия

Швейцарската компания Rinspeed показа в последните месеци на няколко форума най-новия си прототип Snap. Основна особеност на супериновативната концепция се явява разделянето на шасито от купето. Инженерите от Rinspeed наричат новата платформа "скейтборд". Идеята се състои в това, че към нея може да прикрепят различни типове купета – от мобилен офис до контейнер. Концепцията Snap

Швейцарската компания Rinspeed показа в последните месеци на няколко форума най-новия си прототип Snap. Основна особеност на супериновативната концепция се явява разделянето на шасито от купето.

Инженерите от Rinspeed наричат новата платформа "скейтборд". Идеята се състои в това, че към нея може да прикрепят различни типове купета – от мобилен офис до контейнер. Концепцията Snap е изцяло електрическа и с автономна система за мобилност.

В последните седмици швейцарците решиха да пуснат прототипа в серийно производство. За целта правят стартъп "Snap Motion" – хора от Силоконовата долина ще се погрижат за програмирането на автономното транспортно средство, а "желязото" ще бъде изработено в Европа.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт