728 x 90

Изцяло дигитално табло вече и за SEAT Ibiza и Arona

След Leon и Ateca, вече и по-малките модели на SEAT – Ibiza и Arona, могат да се похвалят с изцяло дигитално табло. То ще бъде достъпно като опция срещу допълнително доплащане. 10.25-инчовия дисплей дава възможност за пълна индивидуализация в три различни режима на действие – Classic, Digital и Dynamic. В зависимост от избора на режим,

След Leon и Ateca, вече и по-малките модели на SEAT – Ibiza и Arona, могат да се похвалят с изцяло дигитално табло. То ще бъде достъпно като опция срещу допълнително доплащане.

10.25-инчовия дисплей дава възможност за пълна индивидуализация в три различни режима на действие – Classic, Digital и Dynamic. В зависимост от избора на режим, информацията за автомобила и навигацията се прожектира в различни пропорции.

Резолюцията е 1,280 x 480, като шофьорът може да регулира сам силата на осветеност. В автоматичен режим на фаровете това няма да е необходимо, тъй като таблото се контролира от сензора за светлина.

Digital Cockpit първо се появи в най-луксозните модели на концерна VAG, но в последствие "слезе" и до достъпни модели на Skoda и SEAT. Очаква се този процес да продължи и в следващите месеци.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт