728 x 90

Нов 1.6-литров турбо бензин с 200 к.с. за Opel Insignia

Флагманът на Opel – Insignia, вече ще се продава с нов 1.6-литров бензинов турбо двигател. Максималната мощност тук е 200 к.с., а пиковият въртящ момент достига 280 Нм. Ще се предлагат 6-степенна ръчна скоростна кутия или 8-степенен автоматик. По данни на производителя, ускорението от място до 100 км/ч с новия агрегат отнема 7.7 секунди, а

Флагманът на Opel – Insignia, вече ще се продава с нов 1.6-литров бензинов турбо двигател. Максималната мощност тук е 200 к.с., а пиковият въртящ момент достига 280 Нм. Ще се предлагат 6-степенна ръчна скоростна кутия или 8-степенен автоматик.

По данни на производителя, ускорението от място до 100 км/ч с новия агрегат отнема 7.7 секунди, а потреблението на гориво възлиза на 6.3 литра на 100 км. пробег в смесен цикъл.

Интересното е, че по подобие на Volkswagen и Ford, Opel също слага филтър за твърди частици на новия си агрегат. Това му помага да покрие актуалния емисионен стандарт Euro 6d-TEMP.

Новости има и при навигационната система. Opel ще предлага системите Multimedia и Multimedia Navi Pro, като по-скъпата от двете разполага с 8-инчов дисплей. 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт