728 x 90

Ford Ranger и VW Amarok може да споделят платформа в бъдеще

Подписаното споразумение между Ford и Volkswagen за бъдещо партньорство може да включва обща работа по следващите поколения на Ranger и Amarok. На практика, това означава, че двата пикапа може да споделят обща архитектура, като основната цел ще бъде споделяне на разходите по развойна дейност и намаляване на цената на крайния продукт. От двете компании ще

Подписаното споразумение между Ford и Volkswagen за бъдещо партньорство може да включва обща работа по следващите поколения на Ranger и Amarok.

На практика, това означава, че двата пикапа може да споделят обща архитектура, като основната цел ще бъде споделяне на разходите по развойна дейност и намаляване на цената на крайния продукт.

От двете компании ще се стремят да запазят идентичността на своите модели, въпреки споделената платформа. С други думи, разлики между двата пикапа ще има не само във визуално отношение.

Ако двете фирми наистина решат да поемат по пътя на общия проект, то това ще се случи най-вероятно през следващото десетилетие. И Amarok, и Ranger не са сред най-новите модели на пазара, но все още имат достатъчно потенциал да се продават във сегашния си вид.

Друго поле за обща работа между двата производителя са бусовете Transit и Crafter. Смята се, че фейслифтът на първия ще донесе 4х4 задвижване от Crafter.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт