728 x 90

BMW i3 като доставчик на енергия (видео)

BMW i3 като доставчик на енергия (видео)

Инженерите на БМВ вече работят върху елмобила i3 като доставчик на електрическа енергия. Това става ясно от ново рекламно видео, показващо други възможности на колата. BMW i3 носи много електричество на борда, често дори повече от това, кето е необходимо за шофиране. Този видеоклип показва какво може да се направи с него – да се

Инженерите на БМВ вече работят върху елмобила i3 като доставчик на електрическа енергия. Това става ясно от ново рекламно видео, показващо други възможности на колата.

BMW i3 носи много електричество на борда, често дори повече от това, кето е необходимо за шофиране. Този видеоклип показва какво може да се направи с него – да се включи електрическата резачка и дори да се захрани с ток планинската къща!

BMW i3 е първият сериен автомобил в света, разработен изцяло за чисто електрическо задвижване. Всички етапи от разработването на концепцията на иновативния автомобил, през производството, дизайна, използваните материали и ежедневната му употреба са част от комплексна система за устойчивост.

„Зеленият“ автомобил не отделя никакви вредни емисии и миризма и е изцяло безшумен, като осигурява забележително динамичен диапазон и е идеален за ежедневно използване в градска среда. BMW i3 впечатлява и със своята пъргавина и ускорение от 0 до 100 км ч/ за 7.3. сек. с характерната за BMW радост от шофирането.

Пробегът на BMW i3 (94 Ah), съгласно стандарта NEDC, позволява изминаването на до 300 км или 200 км при ежедневни кратки разстояния. Освен това зареждането на батерията на автомобила може да става в домашни условия със стандартен кабел за зареждане, свързан към стандартен контакт с напрежение от 220 V, на обществени зарядни станции или чрез BMW i Wallbox, BMW i Wallbox Plus и BMW i Wallbox Connect зарядни станции.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт