728 x 90

Речевата комуникация в BMW вече не е фантастика (видео)

Речевата комуникация в BMW вече не е фантастика (видео)

Технологията BMW Intelligent Personal Assistant революционизира радостта от шофирането. От март 2019 год. към шофьорите и пътниците във всяко БМВ се присъединява интелигентен дигитален персонаж, който се активира с простото „Hey BMW“. С него BMW Group дава начало на нова ера, в която все по-голяма част от управлението на автомобила и неговите функции може да

Технологията BMW Intelligent Personal Assistant революционизира радостта от шофирането. От март 2019 год. към шофьорите и пътниците във всяко БМВ се присъединява интелигентен дигитален персонаж, който се активира с простото „Hey BMW“. С него BMW Group дава начало на нова ера, в която все по-голяма част от управлението на автомобила и неговите функции може да се извършва посредством глас.

В бъдеще личният асистент ще подпомага водача и извън автомобила, например чрез Smart Speaker у дома или чрез смартфона по време на пътуване. Освен това той ще е съвместим с други дигитални асистенти и по този начин ще създаде връзка към други бързо развиващи се екосистеми. Възможностите на личния асистент постоянно ще се развива чрез BMW Open Mobility Cloud и изкуствения интелект.

Чрез редовно актуализиране, директно чрез Remote Software Upgrade върху смартфона и в автомобила, постоянно ще се добавят нови функции и възможности. „Съчетанието на новата BMW Operating System 7.0 с BMW Intelligent Personal Assistant създава един съвсем нов и дигитален тип взаимодействие с автомобилите BMW, което дава нова дефиниция на изживяването при шофиране“, казва Дитер Май, Старши вице-президент Дигитални продукти на BMW Group.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт