728 x 90

Mercedes направи тансформър-безпилотник (много видео)

Mercedes-Benz Vans представи концептуален автомобил с името Vision Urbanetic, даващ представа за безпилотния автомобил на бъдещето. Премиерата на прототипа се състоя в рамките на специално мероприятие в Копенхаген. Новото превозно средство представлява автомобил-трансформър, който предлага платформа за различни модули, предназначени за превоз на хора или товари. Общата дължина на концепта е 5.14 м, а товарното

Mercedes-Benz Vans представи концептуален автомобил с името Vision Urbanetic, даващ представа за безпилотния автомобил на бъдещето. Премиерата на прототипа се състоя в рамките на специално мероприятие в Копенхаген.

Новото превозно средство представлява автомобил-трансформър, който предлага платформа за различни модули, предназначени за превоз на хора или товари. Общата дължина на концепта е 5.14 м, а товарното пространство – 3,70 метра.

Автомобилът се привежда в движение чрез напълно електрическа силова установка, захранваща се от комплект акумулатори. Пътническата версия е способна да побере до 12 човека, а товарният вариант позволява превоз на 10 палета от европейския стандарт EPAL.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт