728 x 90

Напълно дигитално табло за Genesis G70

Напълно дигитално табло за Genesis G70

Макар и Genesis G70 да е чисто ново предложение на марката, което се продава засега само в САЩ извън домашния пазар, в Южна Корея моделът вече е във втората си моделна година. Новостите за нея са минимални, но една от тях прави особено впечатление – първият в света 12.3-инчов 3D дигитален дисплей на информационното табло. 

Макар и Genesis G70 да е чисто ново предложение на марката, което се продава засега само в САЩ извън домашния пазар, в Южна Корея моделът вече е във втората си моделна година.

Новостите за нея са минимални, но една от тях прави особено впечатление – първият в света 12.3-инчов 3D дигитален дисплей на информационното табло. 

Всички изображения по него са изцяло дигитални, като дори и стрелките не са физически. Шофьорът може да избира между три основни цветови схеми, като всички те предлагат триобразни картини.

На този етап технологията е лимитирана само за върховия модел с 3.0-литров мотор на пазара в Южна Корея, но е логично да го видим и в останалите версии, както и на повече пазари.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт