728 x 90

Нов бензинов мотор със 190 к.с. за Skoda Karoq и Kodiaq

Нов бензинов мотор със 190 к.с. за Skoda Karoq и Kodiaq

С оглед на нарастващия интерес от страна на клиентите към автомобили с бензинови двигатели, Skoda добави нов 2.0-литров TSI агрегат към гамата на Karoq и Kodiaq. При по-малката джипка, моторът ще се продава само с ниво на оборудване SportLine. Мощността е 190 к.с. и достига до четирите колела посредством автоматична скоростна кутия с два съединителя

С оглед на нарастващия интерес от страна на клиентите към автомобили с бензинови двигатели, Skoda добави нов 2.0-литров TSI агрегат към гамата на Karoq и Kodiaq.

При по-малката джипка, моторът ще се продава само с ниво на оборудване SportLine. Мощността е 190 к.с. и достига до четирите колела посредством автоматична скоростна кутия с два съединителя и 4х4 система.

За Kodiaq, новият 2.0 TSI ще се предлага при версиите SE L, Scout, SportLine, Edition и L&K, като данните за мощност ще са идентични като при Karoq. Въртящият момент достига 320 Нм.

При Karoq 2.0 TSI ускорението от място до 100 км/ч ще става за 7 секунди, докато по-големият модел ще се нуждае от 7.7 секунди.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт