728 x 90

Audi и Ericsson се заемат с внедряване на 5G

    Audi и Ericsson подписаха миналата година меморандум за съвместна работа по внедряването на напредничави системи за свързване от пето поколение (5G). Партньорите използват вече технологията в заводите на Ауди и възнамеряват да формират интелектуално производство с високоскоросте обмен на данни през мобилната мрежа. Двете компании, съвместно със Sick, възнамеряват на предстоящата изложба Industry 4.0 в

    Audi и Ericsson подписаха миналата година меморандум за съвместна работа по внедряването на напредничави системи за свързване от пето поколение (5G). Партньорите използват вече технологията в заводите на Ауди и възнамеряват да формират интелектуално производство с високоскоросте обмен на данни през мобилната мрежа.

    Двете компании, съвместно със Sick, възнамеряват на предстоящата изложба Industry 4.0 в Хановер да представят на шведския щанд на Ericsson 5G-мрежа и взаимодействието "човек-робот" в реално време. Съвместният изследователски проект включва взаимодействие на посетителите в панаира с безжичен производствен робот, който връчва на госта пакет с ментови бонбони.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт