728 x 90

Нови електрифицирани двигатели за Land Rover Evoque и Discovery Sport

Най-продаваните SUV автомобили на Land Rover, Evoque и Discovery Sport, сега са още по-ефективни и свързани с най-модерната информационно-развлекателна система Pivi, нови ефективни бензинови и дизелови двигатели с mild hybrid технология и специални нива на оборудване. Новите Evoque и Discovery Sport вече се предлагат с два обновени четирицилиндрови дизелови двигатели от ново поколение Ingenium, като

Най-продаваните SUV автомобили на Land Rover, Evoque и Discovery Sport, сега са още по-ефективни и свързани с най-модерната информационно-развлекателна система Pivi, нови ефективни бензинови и дизелови двигатели с mild hybrid технология и специални нива на оборудване.

Новите Evoque и Discovery Sport вече се предлагат с два обновени четирицилиндрови дизелови двигатели от ново поколение Ingenium, като и двата разполагат с технологията Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV). Използвайки интегриран стартер генератор и батерии, автомобилите, предлагат по-плавна работа на стоп-старт системата и оптимизиран разход на гориво – предоставяйки на клиентите всички предимства от това да притежават електрифициран автомобил, без да е необходимо зареждане.

Предлагани с мощност от 163 к.с. и 204 к.с., те са по-мощни и ефективни от двигателите, които заменят, с CO2 от 158 г/км и разход на гориво от 6.0 л/100 км за Range Rover Evoque, и CO2 от 165 г/км и разход на гориво от 6.3 л/100 км за Land Rover Discovery Sport.

Клиентите на Discovery Sport и Evoque продължават да имат богат избор от допълнителни бензинови двигатели с опции P200, P250 и P300, всички оборудвани с MHEV технология.

Дигиталното преживяване се трансформира във вътрешността на двата автомобила с въвеждането на най-модерната информационно-развлекателна система Pivi на Land Rover. Системата е готова да стартира веднага след включването си – отделен план за данни и батерия означават, че няма забавяне. Актуализациите на софтуера са достъпни на момента чрез вградената връзка без никакви разходи и дори могат да бъдат планирани за определен момент.

Това гарантира, че клиентите винаги имат най-новите карти, приложения и функции на автомобила, без да се налага да посещават оторизиран сервиз. Системата се задвижва от Electrical Vehicle Architecture и е налична като стандартно оборудване с Pivi или като опционално с подобрената система Pivi Pro с вградена навигация.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт