728 x 90

Токио 2019: Нови технологии от Yokohama

    Компания Yokohama потвърди своето участие в 46-ия автомобилен салон в Токио, който ще се проведе от 23 октомври до 4 ноември. На своя щанд фирмата ще представи постиженията си при развитие на технологиите, както и разработки за автомобилите на бъдещето. В частност, японският производител на гуми ще покаже своите предложения за "умните" автомобили и безпилотния

    Компания Yokohama потвърди своето участие в 46-ия автомобилен салон в Токио, който ще се проведе от 23 октомври до 4 ноември. На своя щанд фирмата ще представи постиженията си при развитие на технологиите, както и разработки за автомобилите на бъдещето.

    В частност, японският производител на гуми ще покаже своите предложения за "умните" автомобили и безпилотния транспорт – комплекс технологии, наричани CASE (Connected, Autonomous, Shared & Services). Посетителите ще може да се запознаят с технологията "интелектуални гуми" и да видят концептуалната гума Yokohama Intelligent Tyre.

    Ще бъде показана още концептуалната гума с технологията за херметизация Self-Seal, разработвана за безпилотни автомобили, както и технологията за намаляване на шума на гумите. Сред "зелените" технологии ще бъде представена свръхлеката концептуална гума Ultra Lightweight, прототип на основата на синтетичен каучук от биомаса и пригоден за вторична преработка нов каучуков материал. Освен това, посетителите на Автосалон Токио 2019 ще може да научат повече за напредничавата технология Matrix Body Ply, която се използва за флагманските гуми Yokohama Advan Sport V105.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт