728 x 90

Bridgestone възобновява производство във всичките си европейски заводи

Bridgestone възобновява производството в европейските си предприятия в Бари (Италия), в Ланклаар (Белгия) и в Бетюн (Франция). Този ход идва след съобщение на 15 април, че производството във всички заводи на Bridgestone в Испания (Бургос, Билбао и Пуенте Сан Мигел) и Русия (Уляновск), е възобновено. С днешното съобщение се потвърждава, че цялата производствена мрежа на

Bridgestone възобновява производството в европейските си предприятия в Бари (Италия), в Ланклаар (Белгия) и в Бетюн (Франция). Този ход идва след съобщение на 15 април, че производството във всички заводи на Bridgestone в Испания (Бургос, Билбао и Пуенте Сан Мигел) и Русия (Уляновск), е възобновено.

С днешното съобщение се потвърждава, че цялата производствена мрежа на Bridgestone е възстановила производството си с изключение на заводите в Индия и Южна Африка, които за момента остават затворени. Заводите на Bridgestone бяха затворени в отговор на широкоразпространен спад в търсенето на гуми, в резултат на пандемията от Covid-19. Въпреки това, тъй като нуждата за Bridgestone гуми, от страна на бизнеса и на клиентите, започва отново да расте, компанията взе решение да възобнови производството си, за да осигури адекватни наличности. 

Независимо от това, ситуацията с Covid-19 остава изключително тежка, поради което здравето и безопасността на служителите на Bridgestone в заводите с възобновена дейност остава ключов приоритет. Bridgestone продължава стриктно да следва указанията и препоръките на Центровете за контрол и превенция на заболяванията (ЦКПЗ), Световната здравна организация (СЗО) и правителствените разпоредби в страните, в които работи. Освен това компанията е въвела щателни процедури и контролни списъци в съответствие със своите протоколи за предотвратяване на професионални опасности, за да осигури социално дистанциране и адекватна защита на работната си сила.

Bridgestone продължава да следи отблизо както продължаващата здравна ситуация, така и колебанията в търсенето на своите продукти в този период.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт