728 x 90

Nokian WR SUV 3 намалява спирачния път на мокро с 18 метра (+ видео)

Nokian WR SUV 3 намалява спирачния път на мокро с 18 метра (+ видео)

Обновената гума Nokian WR SUV 3 е създадена на базата на уникалните познания за екстремалните условия и за начините на контрол на всички прояви на зимата, които създателят на зимната гума е натрупал. В Nokian WR SUV 3 е използвана каучуковата смес Nokian Twin Trac SUV Silica, специално създадена за тежките условия, при които се

Обновената гума Nokian WR SUV 3 е създадена на базата на уникалните познания за екстремалните условия и за начините на контрол на всички прояви на зимата, които създателят на зимната гума е натрупал. В Nokian WR SUV 3 е използвана каучуковата смес Nokian Twin Trac SUV Silica, специално създадена за тежките условия, при които се ползват SUV автомобилите, както и технологията за страничната част на гумата Nokian Aramid Sidewall.

Nokian Tyres, най-северният производител на гуми в света, обеща че през есента на 2015 год. ще предложи на българските водачи на SUV автомобили първата в света зимна гума, която е класифицирана в най-високия клас А за сцепление на мокра настилка и пестене на гориво, съгласно етикетите на ЕС.

Модерната Nokian WR SUV 3 (с размер 265/50 R19 V), произведена от пионера в областта на безопасността при зимни условия и екологичното шофиране, е предназначена за българския пазар. За шофьорите това означава, че този революционен нов продукт може да намали спирачния път с цели 18 метра на мокри настилки и да спести гориво до 0,6 л на 100 км.
 
Тази истинска зимна гума за SUV пасва отлично на автомобили като Porsche Cayenne, Audi Q7, BMW X5, Volkswagen Amarok, Volkswagen Touareg, Mercedes Benz ML, Jeep Grand Cherokee или Volvo XC 60.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт