728 x 90

Continental "обу" рейсовете за Евро 2016

Continental "обу" рейсовете за Евро 2016

Превозът на всички 24 отбори от европейското първенство по футбол във Франция е предоставен на луксозни автобуси, които разчитат на Continental – официалният спонсор на UEFA EURO 2016, да ги оборудва със със специално създадени за първенството премиум гуми. Те се наричат Conti Goal HA3 и още 20 ВИП рейсове също са „обути“ с тях,

Превозът на всички 24 отбори от европейското първенство по футбол във Франция е предоставен на луксозни автобуси, които разчитат на Continental – официалният спонсор на UEFA EURO 2016, да ги оборудва със със специално създадени за първенството премиум гуми. Те се наричат Conti Goal HA3 и още 20 ВИП рейсове също са „обути“ с тях, а партньорите за сервизно обслужване от Continental FleetPartner ще се грижат за поддръжката на цялата флотилия от 44 автобуси.

Тази единствена по рода си гума е създадена специално за UEFA EURO 2016 от специалистите на Continental в Хановер, Германия. Нейният дизайн е на основата на доказалата се вече Conti CityPlus HA3 за регионален транспорт.

Conti Goal HA3 е с размер 295/80 R 22.5 и може да бъде използвана на всяка ос. Протекторът има силно изразени надлъжни канали за оптимално представяне на мокър път, а комбинацията с дълбоки 3D ламели дава допълнително сцепление и надеждни спирачни характеристики през целия експлоатационен живот на гумата. Заедно със специалната каучукова смес на протектора, затворените страници гарантират изключително нисък шум при търкаляне, а подсилената структура на странична стена намалява огъването на гумата, като по този начин помага значително за намаляване на разхода на гориво.

"Прекрасните показатели и високото ниво на надеждност на Conti Goal HA3 осигуряват безопасното и комфоротно пътуване на всички 24 отбора. В резултат на това най-добрите футболисти на Европа могат да стигнат на време до всички 51 футболни срещи, а феновете от цял свят ще могат да се насладят на едно незабравимо състезание,“ коментира Геерт Роик, директор на отдел Изследвания и развитие на гуми за градски транспорт в Continental: “Това, което отличава Conti Goal HA3 са множеството футболни пиктограми в различни размери, официалното лого на UEFA EURO 2016™ и оранжевото лого на Continental върху новоразработените странични стени."

По време на европейското за поддръжката на гумите на всички 44 автобуса, оборудвани с Conti Goal HA3, ще се грижи мрежата FleetPartner на Continental. Към момента тя е най-голямата организация за предоставяне на гуми и сервизни услуги за автомобилни и тежкотоварни автопаркове с над 2 400 представителства в цяла Европа. Организацията е част от мрежата Conti 360°FleetServices и чрез своите партньори във Франция FleetPartner управляват повече от 550 сервизни центрове и 900 превозни средстава за пътна помощ в страната.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт