728 x 90

Нова тежкотоварна гума от Sava за ремарке

Нова тежкотоварна гума от Sava за ремарке

Sava представи нов размер гума от линията си Cargo 4, която е предназначена за нарастващия пазар на мега ремаркета. Ниската височина, постигната благодарение на размера й 435/50R19.5, позволява на операторите на флотилиите да увеличат капацитета на ремаркетата до 100 m3. Новата 435/50R19.5 гума Sava Cargo 4 се конкурира ценово с европейските висококачествени гуми за ремаркета.

Sava представи нов размер гума от линията си Cargo 4, която е предназначена за нарастващия пазар на мега ремаркета. Ниската височина, постигната благодарение на размера й 435/50R19.5, позволява на операторите на флотилиите да увеличат капацитета на ремаркетата до 100 m3.

Новата 435/50R19.5 гума Sava Cargo 4 се конкурира ценово с европейските висококачествени гуми за ремаркета. Голямата гъвкавост и сцеплението на мокро, както и издръжливостта и възможността за регенериране, допълват наскоро представената гума гуми за управляваща ос Avant 4Plus и Orjak 4Plus за задвижваща ос.

“Тежкотоварните гуми Sava отговарят на нуждите на търговските оператори, които са ориентирани към бюджетно изгодните гуми, като новата гума за ремарке допълнително разширява избора им”, коментира Бенджамин Уилот, маркетинг директор тежкотоварни гуми на Goodyear за Европа, Близкия Изток и Африка: „Мега ремаркетата с техния 100 m3 капацитет играят все по-голяма роля в европейския транспорт и изискват специализирани тежкотоварни гуми. Ние много се радваме, че можем да предложим подобна гума, която не само отговаря на европейските стандарти за качество и позволява намаляването на разходите, но и е на достъпна цена.”

Пускането на пазара на нископрофилната гума за ремаркета с размер 435/50R19.5, която допълва гамата от тежкотоварни гуми за пътна настилка на Sava, дава на операторите, които търсят качество на достъпна цена, още по-голям избор. Според европейския етикет новата Cargo 4 435/50R19.5 е с оценка “В” за съпротивление при търкаляне, „С” – за сцепление на мокро и нивото й на външен шум е 70 dbA, като предлага и  възможност за регенериране.

Гамата тежкотоварни гуми на Sava за пътна настилка предлага на операторите на търговските флотилии голям избор от размери. Настоящата гама гуми включва гумите Avant 4Plus за управляваща ос, Orjak 4Plus за задвижваща ос и Cargo 4 за ремарке и покрива нарастващия интерес към нископрофилни гуми, което се вижда от новия размер.

За операторите, чиито флотилии оперират на пътна настилка и в офроуд условия, Sava предлага гамата MS, а за общинските превозни средства City U4 е популярен избор. Всички тежкотоварни гуми подлежат на регенериране.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт