728 x 90

Bridgestone и Firestone съвместно на IAA 2016 за камиони

    "Total Tyre Care / Разбираме нуждите на вашия автопарк" – това е мотото, с което Bridgestone ще се изяви на на изложението за тежкотоварни автомобили и автобуси IAA Commercial Vehicles в Хановер тази година. Между 21 и 29 септември най-големият производител на гуми и каучукови изделия в света Bridgestone ще представи нови софтуерни решения, които

    "Total Tyre Care / Разбираме нуждите на вашия автопарк" – това е мотото, с което Bridgestone ще се изяви на на изложението за тежкотоварни автомобили и автобуси IAA Commercial Vehicles в Хановер тази година. Между 21 и 29 септември най-големият производител на гуми и каучукови изделия в света Bridgestone ще представи нови софтуерни решения, които ще предложат на операторите на автопаркове по-добър преглед на състоянието на гумите в автомобилния парк.

    Сред специалните акценти тази година е системата Tirematics, осигуряваща данни за състоянието на гумите в реално време. Технологията ще бъде и сред основните теми на кръгла маса с представители на медиите на 21 септември. Производител №1 на въздушни възглавници в света Firestone Industrial Products също ще демонстрира в Хановер портфолиото си от продукти.

    За изложението Bridgestone се представя с мотото „Разбираме нуждите на Вашия автопарк“, като щандът е изцяло посветен на персонализираните решения, демонстриращи как компанията прилага концепцията за грижа за гумите “Total Tyre Care”, за да отговори на специфичните нужди на всеки автопарк.

    Различните услуги и системи, предназначени за нуждите на автомобилните паркове, са структурирани в 3 взаимосвързани програми:
    – Наблюдение: отчитане на действителното състояние и производителност на гумите
    – Поддръжка: извличане на максимална полза от гумите
    – Управление: улесняване на работата на автомобилния парк чрез намаляване на административната тежест и осигуряване на пълна прозрачност.

    Концептцията “Total Tyre Care” ще бъде представена в действие на обширен видео дисплей. На място ще бъдат демонстрирани и новите системи BASys (управление на външните гуми), Toolbox (одитиране на автомобилни паркове), Total Tyre Manager (отчитане на автомобилни паркове), както и някои нови разработки.

    В Хановер ще видим и микробусът Bridgestone Partner Service – флагманът на новата професионална паневропейска мрежа от представители на Bridgestone, осигуряваща най-високо качество в консултантското обслужване и предоставяните услуги на автопарковете.

    Друг акцент на изложението ще бъдат иновативните решения на Bridgestone в областта на свързаните гуми и проактивната поддръжка на гуми за флотилии Tirematics. Над 60 големи флотилии вече използват първото решение Tirematics, което продължава да се развива.

    Като един от водещите производители на гуми, Firestone разработи и патентова първата въздушна възглавница. В рамките на изложението IAA Commercial Vehicle, Firestone Industrial Products ще представи иновативната серия продукти за въздушно демпфиране за товарни автомобили, ремаркета и шофьорски кабини Firestone Air Damping.

    С новите си продукти Firestone интегрира успешно функционалността на въздушната възглавница и демпфера в една система. В резултат, общите разходи, в т.ч. износването на гуми и компоненти на окачването, могат да бъдат намалени.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт