728 x 90

Dueler H/P Sport на Bridgestone в чисто новия SUV Alfa Romeo Stelvio

    Bridgestone бе избран от Alfa Romeo да бъде доставчик на гуми за нейния първи премиум средноразмерен SUV. Създадени с технологията Run-Flat и проектирани за всички сезони, гумите Dueler H/P Sport на Bridgestone ще оборудват чисто новата Alfa Romeo Stelvio. Dueler H/P Sport от Bridgestone е проектирана за шофьори на високоефективни кросоувъри, които желаят всесезонно ползване.

    Bridgestone бе избран от Alfa Romeo да бъде доставчик на гуми за нейния първи премиум средноразмерен SUV. Създадени с технологията Run-Flat и проектирани за всички сезони, гумите Dueler H/P Sport на Bridgestone ще оборудват чисто новата Alfa Romeo Stelvio.

    Dueler H/P Sport от Bridgestone е проектирана за шофьори на високоефективни кросоувъри, които желаят всесезонно ползване. Симетричното оформление на гумата и твърдите раменни блокове осигуряват прецизна реакция при управление.

    Гумата се отличава с централни ребра със силно наклонени блокове и странични канали в рамото, за да подобри сцеплението, и дълбок профил, за да осигури всесезонно ползване през целия живот на гумата. Допълнителната сигурност на Bridgestone Run-Flat технологията ще позволи на шофьора да поддържа управлението на автомобила със спукана гума, да продължи да шофира до 80 км при 80 км/ч и да спре безопасно.

    Гумите Dueler H/P Sport са разработени от Техническия център на Европа (TCE) на Bridgestone в Рим. TCE играе водеща роля в изследванията на материалите, дизайна на гумите, разработването и производството на прототипи и всички форми на тестване.

    Bridgestone за Alfa Romeo Stelvio е продължение на дългогодишните отношения с италианския бранд, които започват преди около 25 години с гуми специфицирани за Alfa Romeo 155 и продължили с моделите 147, 156, 159. Неотдавна Bridgestone доставяше за Alfa Romeo Giulia гуми с ултрависоки характеристики Potenza S001 sport и всесезонни гуми EL450 с технологията Run-Flat.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт