728 x 90

Nokian с Powerproof от Мика Хакинен и Wetproof срещу аквапланинг (много видео)

Nokian с Powerproof от Мика Хакинен и Wetproof срещу аквапланинг (много видео)

Финландската компания Nokian Tyres е готова с два изцяло нови модела гуми – Nokian Powerproof и Nokian Wetproof. Nokian Powerproof е предвидена за изключителна стабилност при шофиране с висока скорост и затова не е учудващо, че е разработена съвместно с двукратния световен шампион във Формула 1 – Мика Хакинен, който лично участва в тестовете. Nokian

Финландската компания Nokian Tyres е готова с два изцяло нови модела гуми – Nokian Powerproof и Nokian Wetproof. Nokian Powerproof е предвидена за изключителна стабилност при шофиране с висока скорост и затова не е учудващо, че е разработена съвместно с двукратния световен шампион във Формула 1 – Мика Хакинен, който лично участва в тестовете.

Nokian Powerproof спада към най-високия клас гуми за леки автомобили и осигурява комфортно и безопасно шофиране благодарение на нови и надеждни технологии, сред които са: Dual Zone Safety, която гарантира балансиран контакт с пътя; Wet Safety Zone от вътрешната страна на гумата повишава безопасността на мокър път; и новата издръжлива структура, каучукова смес Dynamic Grip за оптимизиране на сцеплението. Скоростният индекс на Nokian Powerproof достига до 300км/ч. Този модел предлага изключителна стабилност и прецизно управление на сухи и мокри пътища, и предпазват от аквапланинг.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт