728 x 90

Нови гуми за камиони от BFGoodrich

На американския пазар излизат новите гуми BFGoodrich Highway Control 5 и BFGoodrich Highway Control T (за водещата ос и прицепа, съответно) предназначени за магистрални превози. Те са сертифицирани по програмата SmartWay, което потвърждава способността им да намаляват разхода на гориво. "Гумите за камиони BFGoodrich се отличават с увеличен ресурс, равномерно износване и висока горивна ефективност,

На американския пазар излизат новите гуми BFGoodrich Highway Control 5 и BFGoodrich Highway Control T (за водещата ос и прицепа, съответно) предназначени за магистрални превози. Те са сертифицирани по програмата SmartWay, което потвърждава способността им да намаляват разхода на гориво.

"Гумите за камиони BFGoodrich се отличават с увеличен ресурс, равномерно износване и висока горивна ефективност, – заяви Адам Мърфи, вице-президент по маркетинг в компанията. – Това са гуми, на които може да се заложи".

Новите гуми притежават подобрен рисунък с широки канали, отвеждащи водата от петното на контакт. Дизайнът на жлебовете е модифициран, за да се предотврати залепване на камъчете, а страничните стени са направени от нови каучукови съединения. Това позволява да се намали съпротивлението при търкаляне, без да се жертва дълготрайността.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт