728 x 90

Bang & Olufsen BeoSound система за Mercedes SL AMG

Датската компания Bang & Olufsen направи специално за новия Mercedes-Benz SL AMG най-новия си съраунд шедьовър BeoSound. Озвучителната система е проектирана и персонализирана, за да бъде напълно съвместима с интериора на спортния кабриолет,  като мощните колони с алуминиеви решетки са вградени в ъглите на купето, както и в самите кожени кресла. BeoSound AMG е с

Датската компания Bang & Olufsen направи специално за новия Mercedes-Benz SL AMG най-новия си съраунд шедьовър BeoSound. Озвучителната система е проектирана и персонализирана, за да бъде напълно съвместима с интериора на спортния кабриолет,  като мощните колони с алуминиеви решетки са вградени в ъглите на купето, както и в самите кожени кресла. BeoSound AMG е с мощност 900 вата и има 12 високоговорителя. Двете LED-осветени акустични лещи са монтирани върху арматурното табло и в състояние да възпроизвеждат висока честота на звука в 180-градусова хоризонтална равнина.
BeoSound AMG съраунд системата може да се похвали, че е първата патентована от Diamler технология за контролиране на баса. Чрез нея двата 125-ватови субуфера осигуряват по-добър звук в предната част на пътниците. Музикалната уредба е в състояние да достави превъзходно качество на звука, дори и когато покрива на SL е смъкнат. Bang & Olufsen автоматично сменя режима си взависимост от скоростта и шума.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт