728 x 90

Българският филиал на GEFCO с офис във Варна

Българският филиал на световния лидер в автомобилната логистика ЖЕФКО откри свой офис и във Варна. Разширяването на фирмата в България е показател за динамичното й утвърждаване на местния пазар, за което през 2012 г. беше удостоена с наградата „Най-бързо развиваща се логистична компания”. От създаването си през 2011 г. ЖЕФКО България постепенно се наложи като

Българският филиал на световния лидер в автомобилната логистика ЖЕФКО откри свой офис и във Варна. Разширяването на фирмата в България е показател за динамичното й утвърждаване на местния пазар, за което през 2012 г. беше удостоена с наградата „Най-бързо развиваща се логистична компания”. От създаването си през 2011 г. ЖЕФКО България постепенно се наложи като основно звено на GEFCO в региона. Новият офис на ЖЕФКО в морската столица се представлява от г-жа Саша Дончева и работи с настоящите и потенциални партньори от началото на февруари.
Александър Рачински, Изпълнителен директор на ЖЕФКО България, представя основния повод за решението на българското представителство да разширява мрежата си: „Като изключително гъвкава компания, осигуряваща глобално покритие, GEFCO винаги е била ориентирана към нуждите на своите клиенти. Именно създаването на нов офис на ЖЕФКО България във Варна ще ни позволи да бъдем близо до тях и да откликваме своевременно на нуждата от специализирани услуги.”
Изграждането на мрежа в България подсигурява предоставянето на качествени логистични услуги с акцент върху мултимодалния транспорт. GEFCO е с доказан опит и във всички направления на митническото и данъчно представителство. Групата работи по всички формални процедури по деклариране и освобождаване от митница. ЖЕФКО може да оптимизира логистичните потоци чрез съкращаване на разходите (мита и данъци) и да обезпечи сигурност чрез адекватно проучване на законовите изисквания.
"Присъствието ни във Варна е ключов елемент в развитието на компанията през 2013 г., защото предвиждаме ЖЕФКО България да  наложи силно присъствие в превоза на стоки и товари по море", сподели г-н Крум Дончев, Мениджър продажби и маркетинг в ЖЕФКО България. GEFCO в България е регистрирано като самостоятелно дружество през декември 2011 г. след като от групата ЖЕФКО се уверяват в потенциала на местния логистичен пазар. Филиалът работи по договори с водещи партньори от автомобилния сектор, както и от други сфери на икономиката.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт