728 x 90

Атрактивно предложение от OMV България

    – OMV България предлага нова лятна промоция за удобно и комфортно пътуване– Аксесоарите за пътуване American Tourister се предлагат на бензиностанциите на OMV България на атрактивни цени– Два пъти повече точки се получават при покупка с включено зареждане на горивата MaxxMotion– Промоцията е валидна в периода от 20 юни 2011 г. до 26 септември 2011

    – OMV България предлага нова лятна промоция за удобно и комфортно пътуване
    – Аксесоарите за пътуване American Tourister се предлагат на бензиностанциите на OMV България на атрактивни цени
    – Два пъти повече точки се получават при покупка с включено зареждане на горивата MaxxMotion
    – Промоцията е валидна в периода от 20 юни 2011 г. до 26 септември 2011 г.

    В самото начало на лятото, OMV България предлага нова и атрактивна промоция за своите клиенти на път. В периода от 20 юни 2011г. до 26 септември 2011г., клиентите на компанията имат възможността да събират бонус точки за шест удобни и комфортни пътни чанти American Tourister (комплект два куфара с колелца, бизнес куфар с колелца, несесер, дамска раница, голяма раница или козметична чанта), които се предлагат на атрактивни цени. Продуктите се предлагат единствено от OMV България и могат да бъдат закупени само в комплексите на компанията в цялата страна.
    От 20 юни 2011г. до 26 септември 2011г., OMV България предлага на своите клиенти на път да се включат в новата атрактивна промоция на компанията. При всяка покупка на OMV бензиностанциите, VIVA комплексите, или автомивките Top Wash на стойност 20 лева за леки автомобили и 80 лева за превозни средства над 3,5 тона, или при заплащане на сметка над 10 лева на OMV Service Corner, клиентите получават една бонус точка, която да залепят върху своята колекционерска карта. При покупка с включено зареждане с горивата MaxxMotion, клиентите получават два пъти повече точки. При събрани общо 10 бонус точки или 20 бонус точки (в зависимост от продукта) и различна сума за всеки продукт, клиентите на OMV могат да изберат на изгодни цени един от шестте полезни и удобни аксесоари за пътуване American Tourister (комплект два куфара с колелца, бизнес куфар с колелца, несесер, дамска раница, голяма раница и козметична чанта).
    American Tourister е марка на Samsonite. Продуктите American Tourister се предлагат единствено от OMV България и могат да бъдат закупени само в комплексите на компанията в цялата страна.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт