728 x 90

Afro Coffee – изискан вкус във VIVA

    – Чрез новата продуктова гама Afro Coffee, VIVA предлага специални моменти на кафе удоволствие– Сега във всички OMV бензиностанции с VIVA се предлагат висок клас комбинации на сортове кафе От днес, на OMV бензиностанциите с VIVA в България, ще се предлага много специално кафе удоволствие: Afro Coffee, първокласно кафе от пъстрия свят на модерна Африка.

    – Чрез новата продуктова гама Afro Coffee, VIVA предлага специални моменти на кафе удоволствие
    – Сега във всички OMV бензиностанции с VIVA се предлагат висок клас комбинации на сортове кафе

    От днес, на OMV бензиностанциите с VIVA в България, ще се предлага много специално кафе удоволствие: Afro Coffee, първокласно кафе от пъстрия свят на модерна Африка. По този начин, VIVA предлага уникално кафе изживяване с комбинации на сортове кафе на зърна Арабика и Робуста, които са ексклузивно създадени за VIVA. Те са разработени на основата на разбирането, водещо назад към произхода на кафето.

    Докосване до Африка
    Африка е родината на кафето. Затова, всяка една чаша от тази прекрасна напитка носи в себе си духа и културата на този амбициозен и развиващ се континент. Поради това и марката Afro Coffee е символ на идентичността и предлагането на висококачествено кафе. "Модерната градска култура в Африка изразява себе си чрез ярък и разноцветен дизайн. Tака и магазините VIVA се превърнаха в места изпълнени с жизненост и одухотвореност,” обясни Петър Величков, Управител на верига бензиностанции OMV в България.

    Ароматни и балансирани комбинации на сортове кафе
    VIVA смеските на сортовете кафе са ексклузивно създадени от Afro Coffee. Те са с наситен аромат в комбинация с деликатен привкус. Тези истински моменти на кафе удоволствие се постигат чрез използването на първокласни зърна кафе от Африка в съчетание с най-качествените вариации от други държави. Интензитета на зърната кафе Арабика в комбинация с подбрани зърна кафе Робуста, създават уникален аромат и перфектен каймак. Ръчно подбраните зърна кафе са деликатно изпечени, за да постигнат перфектната хармония на комбинация от над 1000 аромата.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт