728 x 90

Бош с куп иновации на Automechanika 2012

    – С акцент върху автосервизите – Бош показва многобройни иновации на Automechanika 2012– За първи път с огромен щанд в Палата 9– Всичко за резервните части, диагностичната и автосервизна техника, сервизните услуги и автосервизните концепции на площ от 2800 m2– Първо представяне на „Bosch ESI[tronic] live”, бъдещата онлайн версия на водещия сервизен софтуер на Бош

    – С акцент върху автосервизите
    – Бош показва многобройни иновации на Automechanika 2012
    – За първи път с огромен щанд в Палата 9
    – Всичко за резервните части, диагностичната и автосервизна техника, сервизните услуги и автосервизните концепции на площ от 2800 m2
    – Първо представяне на „Bosch ESI[tronic] live”, бъдещата онлайн версия на водещия сервизен софтуер на Бош – „ESI[tronic] 2.0”

    На тазгодишното изложение Automechanika (Аутомеханика) във Франкфурт на Майн Бош ще се представи за първи път в Палата 9 с изцяло нова панаирна концепция. Значително разширената площ ще предостави достатъчно пространство за всички марки, предлагани от направление „Автомобилно оборудване” на Бош. От 11 до 16 септември 2012 г. водещият доставчик в областта на автомобилното оборудване и автосервизите ще демонстрира богата палитра от резервни части, диагностична и автосервизна техника, сервизни услуги и автосервизни концепции.

    Цялото ноу-хау на Бош в автомобилното оборудване на живо в четири автосервиза
    На панаирния щанд с изцяло нов дизайн ще бъде представено цялото ноу-хау на Бош – от диагностиката, поддръжката и ремонта до онлайн обслужването. Това може да бъде видяно на живо в четири “автосервиза” и демонстрирано върху автомобили, подбрани според типа задвижване и темата, върху която се акцентира. Два от сервизите ще предложат всичко за класическите бензинови и дизелови системи. В третия сервиз фокусът ще падне върху новите алтернативни задвижвания – хибриди и електромобили, а в четвъртия ще се акцентира върху продуктовата гама на Бош за товарни автомобили.

    Панаирен хит: Първо представяне на новия сервизен софтуер на Бош „ESI[tronic] live“
    На Automechanika 2012 Бош за първи път ще представи последната версия на водещия автосервизен софтуер ESI[tronic] – онлайн разширението „ESI[tronic] live“. Чрез него потребителят ще бъде насочван бързо и удобно през ремонтните процеси – от диагностиката до интегрираната поръчка на необходимите резервни части. С „ESI[tronic] live” Бош ще предложи на сервизите по цял свят икономичен и ефикасен софтуерен модул, допълващ актуалния сервизен софтуер за диагностика и ремонт „ESI[tronic] 2.0”.

    Автосервизните концепции на Бош ще бъдат изложени на щанда и на външните площи
    На Automechanika 2012 в детайли ще бъдат показани и сервизните концепции на Бош – Bosch Car Service и Auto Crew. На откритите площи пред Палата 9 Бош ще представи възможностите за изграждане на успешен съвместен бизнес в автосервизния бранш. Два напълно оборудвани сервиза Bosch Car Service и Auto Crew ще демонстрират изискванията на Бош към потенциалните си сервизни партньори.

    Bosch – марките в непосредствена близост
    За първи път на Automechanika 2012 една до друга ще бъдат представени марките на Бош както за търговската мрежа, така и за автосервизите. Марката Beissbarth, която е доказано име в сервизната мрежа на производителите на автомобили, предлага широка гама уреди за измерване на геометрията на ходовата част и за изпитване на спирачните системи. Beissbarth ще представи нови продукти, като например комбинация от спирачен стенд и уред за диагностика на управляващи блокове. Специалистът по сервизиране на гуми Sicam ще демонстрира пълната си програма, включително нови машини за баланс и монтаж на гуми. Марката HC Cargo ще предложи богато портфолио от резервни части и принадлежности за автомобилни електросистеми.
     
    Номерата на всички щандове:
    Главен панаирен щанд на Бош: Палата 9, Щанд B06
    Автосервизни концепции: Палата 9, външни площи пред Палата 9
    Щанд на Beissbarth: Палата 9, Щанд E06
    Щанд на Sicam: Палата 9, Щанд D06
    Щанд на HC Cargo и Unipoint: Палата 9, Щанд D16
    Пресконференция на Бош: Ще се състои в първия ден от Automechanika
    2012, на 11.09.2012 г., от 13:15 до 14:15 ч. в Порталхаус, ниво 1, зали
    “Транспаренц” 1 и 2. Референти ще бъдат Роберт Ханзер, директор на направление “Автомобилно оборудване” и Ханс-Петер Майен, директор на „Диагностика” и „Развойна дейност”.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт