728 x 90

Празник на Federal-Mogul край Черно море

В хотел Лагуна бийч край Созопол започна мащабно няколкодневно мероприятие на Federal Mogul, в което участват ръководители и гости на корпорацията от почти цяла Източна Европа. В първия ден на проявата журналистите бяха запознати от Ростислав Псота, Маркетинг директор за Централна и Източна Европа на Federal-Mogul Corporation, с новостите на международно ниво, а Иван Лазаров

В хотел Лагуна бийч край Созопол започна мащабно няколкодневно мероприятие на Federal Mogul, в което участват ръководители и гости на корпорацията от почти цяла Източна Европа. В първия ден на проявата журналистите бяха запознати от Ростислав Псота, Маркетинг директор за Централна и Източна Европа на Federal-Mogul Corporation, с новостите на международно ниво, а Иван Лазаров докладва какво се случва с компанията в България. Г-н Псота разкри подробности за последните иновации от Federal-Mogul: буталата Nüral DuraBowl® за новото поколение двигатели с компактни размери и дълготрайните лагерни черупки Glyco IROX®, отговарящи на предизвикателствата към смазването, свързани с честите рестартирания на двигателя при хибридните и други бъдещи двигатели със система "стоп-старт".
Г-н Лазаров съобщи за успешното изпълнение на плана по откриването до края на 2012 г. на сто специализирани независими сервизи FERODO BRAKE SPECIALIST. През пролетта беше дадено начало на фирмената верига с 50 обекта, а към днешна дата те са вече 82 на брой. В събота, 22 септември, в Царево предстои финалът на традиционната надпревара Механик на годината 2012, като този сезон тя е с международно участие – с колоритни майстори механици от България, Македония, Сърбия, Русия, Украйна и Чехия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт