728 x 90

Недялко Вутов и тази година Механик №1 (+видео)

    Skoda Fabia Combi от Federal-Mogul за победителя в международния финал на състезанието, организирано от Federal-Mogul и EURO 07 На 22 септември 2012 г. в гр. Царево, се проведе международния финал на състезание Механик на Годината. За титлата Механик на Годината 2012 сили премериха общо 15 специалисти от България, Македония, Сърбия, Русия и Украйна. По време

    Skoda Fabia Combi от Federal-Mogul за победителя в международния финал на състезанието, организирано от Federal-Mogul и EURO 07

    На 22 септември 2012 г. в гр. Царево, се проведе международния финал на състезание Механик на Годината. За титлата Механик на Годината 2012 сили премериха общо 15 специалисти от България, Македония, Сърбия, Русия и Украйна. По време на финала на състезанието, участниците трябваше да сменят за време части по окачването Moog и части по спирачната система Ferodo. Международно жури от представители на организаторите от Federal-Mogul и EURO 07 следеше дали задачите се изпълняват спрямо заложените стандарти за качество. 
    Абсолютен победител в международния финал в Царево, дал най-добро общо време при изпълнение на заданията стана Недялко Вутов от България, с постигнат резултат от 5 минути и 12 секунди. Голямата награда за абсолютния победител е нов автомобил Skoda Fabia Combi. Отделно от това, Ангел Тошев – механикът от България постигнал втори най-добър резултат и двамата най-добри механици от Македония и Сърбия – Ефтим Андрашков и Бранко Дукич, като награда ще имат възможност да посетят Латинска Америка и фабриката на Federal-Mogul за бутала в Буенос Айрес, Аржентина.
    Тази година е първата, в която финалът на Механик на Годината в България придобива международен мащаб, като за титлата мерят сили по трима участници от България, Македония, Сърбия, Русия и Украйна. Federal-Mogul и EURO 07 организират състезанието Механик на Годината за трета поредна година в България, а в Сърбия и Македония за първа. Federal-Mogul заедно с трима от своите най-големи дистрибутори в Източна Европа (EURO 07 от България, Механика от Русия и Аутотехникс от Украйна), за първи път провеждат супер международен финал на популярното състезание. Federal-Mogul е компания, световен лидер в доставката на части за двигателя, части по окачването и технологии за безопасност, a EURO 07 e водеща компания специализирана във вноса и дистрибуцията на резервни части и масла за леки и лекотоварни автомобили.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт