728 x 90

ЖЕФКО с президента Плевнелиев в Бавария

Българският филиал на логистичната група ЖЕФКО бе представен от член на екипа по време на Кръгла маса за инвестиционния климат в България, проведена в Мюнхен в присъствието на президента Росен Плевнелиев. Представителят на ЖЕФКО участва и в групата, придружаваща българския президент при посещението му в централата на автоконцерна БМВ, както и при срещите му с

Българският филиал на логистичната група ЖЕФКО бе представен от член на екипа по време на Кръгла маса за инвестиционния климат в България, проведена в Мюнхен в присъствието на президента Росен Плевнелиев. Представителят на ЖЕФКО участва и в групата, придружаваща българския президент при посещението му в централата на автоконцерна БМВ, както и при срещите му с представители на компании за компютърни технологии и на автомобилни клъстери.
Крум Дончев, мениджър Ключови клиенти в ЖЕФКО България, представи на участниците във форума възможностите пред автомобилния сектор в България, основани на прилагането на модерни решения в транспорта и логистика на авточасти и готови автомобили.
„Предлагаме решения, които биха могли да бъдат от съществено значение за успеха на всеки проект в автомобилостроенето. С тях разширяваме значително потенциала за реализацията на такъв тип проекти в България”, сподели г-н Дончев с аудиторията. Според г-н Дончев личната ангажираност на президента, демонстрирана при визитата му в Бавария, показва стремежа на страната ни да привлече инвестиции в тези сектори на икономиката.

Групата GEFCO (ЖЕФКО)
GEFCO определя стандартите в логистиката за промишлени производители. Чрез своите шест основни сфери на дейност – логистика, системата Gefbox, международен и сухопътен транспорт, дистрибуция на автомобили, митническо и акредитивно представителство, GEFCO предлага глобални иновативни решения. Те са разработени както за местна и международна логистика, така и за междуфирмена и вътрешнофирмена логистика, отговаряйки на целия спектър от изисквания на производителите. Представена в над 150 страни, GEFCO се нарежда сред първите 10 европейски компании за логистика, с оборот от 3,8 млрд. евро за 2011 г. След интегрирането с Gruppo Mercurio, групата има 10,300 служители. Чрез своите 300 бизнес локации, GEFCO развива дейност в ключови региони като Централна Азия, Централна и Източна Европа, Близкия Изток, Източна Азия и Южна Америка.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт