728 x 90

Нова продуктова линия от спирачки на Ferodo

Нова продуктова линия от спирачки на Ferodo

Federal-Mogul Motorparts, част от Federal-Mogul Holdings Corporation, обяви разширяването на гамата си спирачни компоненти. Феродо – производител на части за спирачната система, съобщи за разширяване на своята хидравлична гама. Допълнението от нови продуктови единици (NPI) осигурява пълно покритие на всички популярни модели превозни средства. Компанията също така представи нова продуктова линия, която осигурява на потребителите

Federal-Mogul Motorparts, част от Federal-Mogul Holdings Corporation, обяви разширяването на гамата си спирачни компоненти. Феродо – производител на части за спирачната система, съобщи за разширяване на своята хидравлична гама.

Допълнението от нови продуктови единици (NPI) осигурява пълно покритие на всички популярни модели превозни средства. Компанията също така представи нова продуктова линия, която осигурява на потребителите обширна селекция от жила за ръчна спирачка, съединители и спирачни апарати.

Производството на продукти с марката Ferodo се съсредоточава върху дейности, свързани с въвеждане на нови продуктови единици. Целта е да предостави на потребителите нова конкурентна линия на пазара и цялостно покритие чрез представяне на най-новата хидравличната гама – добавени са нови 536 продуктови индекса (NPI), които включват спирачни маркучи (399), спирачни главни цилиндри (65), цилиндри горна помпа (18), цилиндри долна помпа (20), спирачни цилиндри (29) клапанни регулатори на налягането (5).

Подобренията, които са въведени от хидравличната гама на Ferodo, свързани с новите продуктови индекси (NPI) последователно увеличават обхвата от превозни средства. Това разширяване бележи ръст от 7% при гамата от спирачни маркучи при превозните средства и повече от 20 000 приложения при спирачните и спирачните главни цилиндри.
 
“Ferodo остава ангажиран с осигуряване на най-нова и всеобхватна гама от спирачни продукти за последните модели превозни средства в разширяващия се пазар на страните от Европа, Близкия изток и Африка. Разнообразието, качеството и изборът от продукти, предлагани от Ferodo дава увереност на нашите потребители, че „имат пълен контрол“, както по отношение на гамата, така и на обхвата“, сподели Силвано Веля, продуктов директор „След продажбено обслужване спирачни продукти“ за Европа, Близкия изток и Африка на Federal-Mogul.

В допълнение към това, Ferodo представи нова продуктова линия, осигуряваща на потребителите богата селекция от жила за ръчна спирачка и за съединител. След значителното разширяване на хидравличната си продуктова линия,  Ferodo сега добавя и 701 кабела към своята гама, обхващайки всички главни приложения.

Ferodo използва материали, които осигуряват максимално представяне и безопасност на продуктите. Кабелите са със специално покритие, което да осигурява по-гладко плъзгане с ниска честота на триене и да ги защитава от корозия, минимизирайки необходимостта от поддръжка.
 
“Ferodo е признат като водещ специалист в производството на спирачни компоненти. Непрекъснато търсим нови начини, за да осигурим на нашите клиенти най-добрите продукти, обслужване и компетентно мнение,” добави Силвано Веля: “Разширяването на Ferodo гамата с кабели, последвано от въвеждането на нови спирачни апарати и барабани, осигурява на потребителите и механиците удобно решение за подмяна на всички спирачни компоненти само с едно посещение на сервиза, което успешно отговаря на все по-взискателните нужди на нашите клиенти.”

В допълнение на въвеждането на обновена гама кабели, Ferodo добавя повече от 1300 спирачни апарати, обхващайки всички големи производители на оригинално вграждане. Компонентите се подлагат на обстойни тестове, за да осигурят оптимално представяне и комфорт при всяко натискане на спирачката.

Всеки компонент е внимателно почистен, проверен и прегледан, за да гарантира нивото на безопасност и качество, което потребителите очакват. Компонентите са маркирани с цел проследяемост, което подсигурява надеждност при използване на продукта.

Ferodo ще продължи да развива гамата си от предлагани продукти и скоро ще представи ново портфолио от спирачни барабани, продължавайки да увеличава гамата и покритието от превозни средства през годината във всички продуктови линии. Най-новите хидравлични продуктови единици (NPI), спирачни кабели и апарати са вече на склад и могат да се видят на TecDoc, Ferodo.com e-catalogue и FMeCat.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт