728 x 90

И 100-годишният Jurid във фамилия Federal-Mogul Motorparts

И 100-годишният Jurid във фамилия Federal-Mogul Motorparts

Federal-Mogul Motorparts – подразделение на Federal-Mogul Holdings Corporation, разширява гамата си спирачни компоненти с немския бранд Jurid. Тази новина и актуална информация за продуктите на Ferodo бяха огласени на пресконференция на Federal-Mogul Motorparts в ресторант Corso в София – ГАЛЕРИЯ. На срещата с медиите присъстваха Игор Панич – нов Маркетинг директор на компанията за Югоизточна Европа,

Federal-Mogul Motorparts – подразделение на Federal-Mogul Holdings Corporation, разширява гамата си спирачни компоненти с немския бранд Jurid. Тази новина и актуална информация за продуктите на Ferodo бяха огласени на пресконференция на Federal-Mogul Motorparts в ресторант Corso в София – ГАЛЕРИЯ.
 
На срещата с медиите присъстваха Игор Панич – нов Маркетинг директор на компанията за Югоизточна Европа, Тудор Армасу – Продуктов маркетинг мениджър следпродажбено обслужване спирачни части EMEA и Иван Лазаров – Управител за България.

Jurid представя нова продуктова линия, осигуряваща на потребителите обширна селекция от спирачни комплекти с монтирани челюсти, готови за монтаж. Jurid Evo-Kits са със специален дизайн, който позволява на механиците да спестяват време при ремонт на спирачните челюсти.

Тези комплекти включват всичко, от което имате нужда, ОЕ автоматичен регулатор на износването и всички аксесоари, които е необходимо да бъдат монтирани. И за да стигнем още по-далеч, всеки набор от компоненти има детайлни инструкции за поставяне, които стъпка по стъпка описват целия процес. Гамата се състои от 117 части и обхваща всички водещи производители на превозни средства.

Federal-Mogul Motorparts обяви също така нов пакет техническа поддръжка от страна на своя европейски експерт, производител на спирачни части Jurid. Поддръжката осигурява гама от инструменти в помощ на механиците, за да могат те да се възползват максимално от спирачните продукти на компанията. Пакетът съдържа още инструкции за употреба, технически съвети за решаване на евентуални проблеми при монтирането.

Пакетът за техническа поддръжка на Jurid дава решения за често срещани проблеми при монтирането на продукти на модели като Ford C-Max, Renault Megane, Toyota Rav 4, Citroen DS4, Alfa Romeo Mito и Volkswagen Passat. С техническите съвети механиците имат нужната информация да отстранят трептенето и шума и да увеличат ефективността на спиране, обогатявайки знанията си за спирачните системи.

Jurid съвсем скоро ще разшири допълнително гамата си продукти с ново портфолио при спирачните течности и ще продължава да увеличава гамата и покритието от превозни средства до края на годината по отношение на всички продуктови линии. Продуктите  Evo-Kit са вече налични и могат да бъдат разгледани в TecDoc и FMeCat.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт