728 x 90

Сандвичи от шеф Андре Токев за клиентите на OMV

От този месец веригата OMV предлага на клиентите си нова гама сандвичи, създадени от един от най-добрите готвачи в България – шеф Андре Токев. Рецептата за всеки един от петте сандвичи е създадена от Токев, който на представянето им днес поясни, че дори продуктите за тях се изработват също по негова рецепта от различни български

От този месец веригата OMV предлага на клиентите си нова гама сандвичи, създадени от един от най-добрите готвачи в България – шеф Андре Токев. Рецептата за всеки един от петте сандвичи е създадена от Токев, който на представянето им днес поясни, че дори продуктите за тях се изработват също по негова рецепта от различни български компании.

Включването в менюто на новите сандвичи: Италиански, Баварски, Франкфуртер, Вегетариански и Сладък сандвич, отразява вижданията на Токев за предпочитанията на хората, към качествената храна, когато пътуват.

„Приех поканата на OMV България да подготвя новото меню сандвичи, тъй като за мен OMV е символ на качество – заяви днес Токев при представянето на сандвичите в ресторант „Андре”. – Предоставих рецептите на моите любими сандвичи и проведох обучения на персонала на веригата за приготвянето им. Застанах с името си зад тази кампания, тъй като никога досега не съм се разочаровал от нивото на обслужване в OMV.”

Изследвания, поръчани от OMV през миналата година показват, че клиентите в бензиностанциите все повече предпочитат свежи и пресни сандвичи и ястия за сметка на пакетираните храни. От компанията отчитат, че за първите дни от дебюта на новите сандвичи продажбите им надхвърлят в пъти очакванията. Управителят на OMV България Петър Величков заяви, че компанията е лидер в „негоривния бизнес” на бензиностанциите и лансирането на новото меню сандвичи е част от програмата за запазването на тази позиция на този пазар, който се развива все по-бързо.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт