728 x 90

Лазурит’94 откри международен тренировъчен център на Glasurit в София

    Glasurit е дъщерна фирма на германския гигант в химическата индустрия BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света. Вече 23 години те си имат доверен и активен партньор в България – Лазурит’94, който налага високите стандарти за качество на продуктите и печели доверието на клиентите с компетентност в работа си. Надали има

    Glasurit е дъщерна фирма на германския гигант в химическата индустрия BASF, един от най-големите производители на бои и лакове в света. Вече 23 години те си имат доверен и активен партньор в България – Лазурит’94, който налага високите стандарти за качество на продуктите и печели доверието на клиентите с компетентност в работа си. Надали има някой от автомобилния бранш в страната, който да не познава и да не харесва Шарения папагал.

    С отварянето на новия международен тренировъчен център (Refinish Competence Centers – RCC) на Glasurit в София германците потвърждават още веднъж голямото си доверие в екипа на българския партньор. Процесът на сертифициране отне над 3 месеца, за да се отговори напълно на стандартите на Glasurit, както по отношение на база, позициониране на работните зони,   безопасност, оборудване и материали, така и като дизайн и възможности на тренинг програмите, които RCC-центровете предоставят. В света има само 50 такива, разположени в различни точки по света – от Австралия, през Китай и САЩ, до Франция и Германия и др. В тях партньори, дистрибутори и клиенти имат възможност да се научат да прилагат до съвършенство най-новите авторепаратурни продукти и технологии. С откриването на тренировъчния си център Лазурит’94 издига нивото на обученията за клиентите си на ново, по-високо ниво и открива  възможности за все повече специалисти в бранша, не само от България, но и от цяла Югоизточна Европа.

    Международният център е оборудван с последните модели авторепаратурна техника и инструменти от водещите фирми в тази сфера и в него клиентите могат да ги изпробват в реални условия. Безспорно предимство е обединяването на всички дейности, продукти и услуги на едно място: тренировъчен център за обучения на теория и практика, лабораторията за цветове, магазин, склад и офис.

    Различните обучения се фокусират върху увеличаване на производителността, ефективността и конкурентността на автосервизите. Програмите са гъвкави, на модулен принцип, което позволява пълното им адаптиране, както към специфичните нужди за обучение на клиентите, така и към нивото на умения на всеки бояджия или тенекеджия. Освен за работа с премиум покритията на Glasurit,  от българската компания сега добавят и обучения за модерните методи   за каросерийни ремонти, в това число алуминий, карбон и PDR-репаратура.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт