728 x 90

100plus са октаните на новото най-висококачествено MAXX MOTION гориво в бензиностанциите OMV

В бензиностанциите на OMV вече може да се зарежда с новият бензин OMV MaxxMotion 100plus. Премиум горивото изпълнява най-високите изисквания за качество във всички държави, където има станции от веригата. OMV застава зад своето обещание „Повече иновации“, като предлага най-високи стандарти за качество на горивата. Компанията успя да проведе обширно проучване и множество тестове, за

В бензиностанциите на OMV вече може да се зарежда с новият бензин OMV MaxxMotion 100plus. Премиум горивото изпълнява най-високите изисквания за качество във всички държави, където има станции от веригата.

OMV застава зад своето обещание „Повече иновации“, като предлага най-високи стандарти за качество на горивата. Компанията успя да проведе обширно проучване и множество тестове, за да отговори по най-добрия начин на технологичните изисквания на модерните двигатели.

Всичко това беше обяснено на пресконференция днес лично от д-р Максимилан Щаудахер, мениджър „Автомобилни и приложни технологии“ в OMV. В присъствието на Маркус Татцер, изпълнителен директор на Порше България и Атанас Фурнаджиев, управител на Мото-Пфое, OMV България обяви, че новият бензин OMV MaxxMotion 100plus изпълнява най-високите изисквания (Категория 5) на автомобилните производители, зададени от WWFC – Worldwide Fuel Charter.

Worldwide Fuel Charter се публикува от асоциации на автомобилната индустрия и определя пет категории на качество на горивото, като всяка се отнася към специфични компоненти и стойности. Целта е да се наложи оптимално качество посредством съвпадение на спецификациите на бензина с най-високите изисквания на автомобилните производители. Категория 5, най-високото ниво на качество се счита за референтна точка.

Освен това, OMV България представи лицето на новата си кампания за летните горива – популярния актьор Захари Бахаров, който сподели: „Поканата да застана зад горивата MaxxMotion наистина ме зарадва. За мен OMV е символ на качество – OMV MaxxMotion е едно от правилата ми за добро пътуване.“

„Горди сме да предложим продукт, който задоволява напълно изискванията на модерните автомобилни технологии,“ каза Петър Величков, управител на OMV България: "Полагаме непрекъснати усилия, за да докажем, че заставаме изцяло зад обещанието, което сме дали на нашите клиенти „We Care More” както по отношение на благосъстоянието на автомобила, така и по отношение на собствения им комфорт и удоволствие по време на шофиране. Новото гориво вече се влива от маркучите в нашите резервоари. Цената му е съизмерима с досегашната."

„OMV MaxxMotion 100plus повишава мощността и подобрява ускорението в ниските обороти на двигателя.,” допълни д-р Максимилиан Щаудахер: „Горивото съдържа компоненти, които са силно устойчиви на детонация, което носи предимства особено при съвременните двигатели с директно впръскване.”

„Положихме огромен труд, за да повишим нивото на качеството на предлагания от нас висок клас бензин,“ добави Петър Величков, управител на OMV България: „В крайна сметка, всичко което правим е в името на нашите клиенти. Очакваме с нетърпение да посрещнем шофьорите на автомобили на нашите OMV бензиностанции, за могат да се уверят от първо лице в преимуществата на OMV MaxxMotion – за максимално представяне от първата капка, която заредят.”

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт