728 x 90

Champion Full Pack: Ол инклузив в сервиза от един бранд

Champion Full Pack: Ол инклузив в сервиза от един бранд

На специално събитие в Банско Federal-Mogul Motorparts представи на клиенти и медии от Югоизточна Европа разширената гама на глобалния си бранд Champion, която включва продукти с качество на оригинално вграждане при спирачните, осветителни и запалителни категории, филтри и стъклочистачки. Резервните авточасти в Champion Full Pack са на разположение в по-голямата част от европейския автопарк. В

На специално събитие в Банско Federal-Mogul Motorparts представи на клиенти и медии от Югоизточна Европа разширената гама на глобалния си бранд Champion, която включва продукти с качество на оригинално вграждане при спирачните, осветителни и запалителни категории, филтри и стъклочистачки.

Резервните авточасти в Champion Full Pack са на разположение в по-голямата част от европейския автопарк. В допълнение на значително разширената си гама, марката Champion също така предлага традиционни програми и програми за търговия на дребно, които могат да се адаптират към нуждите на бизнесa с авточасти на всеки пазар.

Като една от марките, които са най-широко разпознаваеми и признати в индустрията на автомобилното обслужване, Champion с емблематичното лого, напомнящо папионка се възприема като знак за отлично качество както за професионални състезатели, така и за механици и потребители по целия свят.

„В своята история марката Champion е помогнала на своите клиенти да поддържат запалена страстта си към автомобилите, осигурявайки изключително представяне, надеждност и стойност във всеки продукт,” разказа Масимилиано Милани, продуктов и маркетингов директор, Federal-Mogul Motorparts, Европа, Близък изток и Африка: „Същите тези впечатляващи ползи са на разположение в няколко от най-бързо разрастващите се категории сервизно обслужване и могат лесно да се адаптират към изискванията на всеки дистрибуционен канал и бизнес партньор.”

Разширената линия на Champion включва спирачни продукти (дискови и челюстни накладки и спирачни дискове), осветителни продукти (ксенон, халоген, габарити и интериорни лампи), филтри (въздушни, маслени, горивни и на купето), стъклочистачки (гамите Aerovantage, Easyvision и Rainy Day), и запалителни компоненти (автентичните запалителни свещи Champion, подгревни свещи, запалителни бобини, контролни уреди и кабелни комплекти). Новото портфолио на Champion е подкрепено от редица нови продуктови приложения и технически ресурси, мърчандайзинг материали и обширни търговски и потребителски комуникационни материали.

Champion представи също така обновения си уебсайт championautoparts.eu, който е с фокус върху удобните “намери моята част” крос-рейндж продуктова търсачка, локатор на магазини, технически съвети, наръчници за инсталиране, локатори в случай на проблем и т.н. Дистрибутори, търговци и механици вече имат достъп до допълнителна техническа информация, като могат да се запишат на свързани с Champion обучителни програми посредством техническия обучителен портал www.fmcampus.eu.

„Обновената марка Champion е повече от колекция атрактивни продукти – това е напълно интегрирана бизнес платформа, която помага на бизнесите да се възползват от една от големите марки в индустрията за създаване на по-голям пазарен дял и удовлетвореност у клиентите“, допълни Милани: „От продукта в пакета до информацията в магазина и онлайн, разработена да повлияе решението за покупка на клиента, Champion още веднъж преопределя преживяването на потребителя, точно както успява да го постигне вече повече от век като лидер в индустрията.”

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт