728 x 90

Безплатна инфоплатформа за сервизи и дистрибутори на авточасти от Federal-Mogul

Federal-Mogul Motorparts стартира дейността на Garage Gurus – безплатна платформа с обширни възможности в помощ на механиците, собствениците на сервизи и дистрибуторите на авточасти. Програмата предлага технически съвети и обучение под всякакви форми, включително на място, по интернет и по телефона. Новаторството зад идеята вече получи и признанието на бранша, след като беше номинирана за

Federal-Mogul Motorparts стартира дейността на Garage Gurus – безплатна платформа с обширни възможности в помощ на механиците, собствениците на сервизи и дистрибуторите на авточасти. Програмата предлага технически съвети и обучение под всякакви форми, включително на място, по интернет и по телефона. Новаторството зад идеята вече получи и признанието на бранша, след като беше номинирана за иновация на годината в оспорваната категория „Ремонт и диагностика“ в 25-ото издание на световното изложение Automechanika във Франкфурт.

Програмата Garage Gurus се състои от четири основни елемента, насочени към техническата поддръжка и професионалистите в бранша:
– Gurus на място (Gurus Onsite): Уроци и курсове, провеждани във високотехнологичната сграда, изградена специално за целта в Нидерландия, както и в регионални обучителни центрове.
– Gurus на път (Gurus On-the-Go): С богат автопарк от специално оборудвани ванове, авто-гурутата на Federal-Mogul Motorparts ще пътуват до сервизи из региона, за да провеждат обучения и интерактивни демонстрации на най-новите инструменти, технологии и възможности при поддръжката на автомобила. Тази услуга първоначално ще стартира в седем държави и към тях ще се добавят още: Франция, Германия, Италия, Русия, Полша, Сърбия и Румъния.
– Gurus онлайн (Gurus Online): Интернет платформа за технически инструктажи и демонстрации е достъпна 24/7, за да помага в усвояването на знания и развитието при работата по автомобилните системи, части и поддръжка. Уебсайтът включва интерактивни тренировъчни модули, технически съвети и видео инструкции за монтажа и поправката на авточасти: www.fmgaragegurus.eu
– Gurus на повикване (Gurus On-Call): Техническите специалисти на Federal-Mogul Motorparts са на разположение по всяко време по телефона или по Skype за бърза реакция при въпроси и за помощ за диагностика на проблеми. Списък с телефонните номера по региони има отново на сайта на платформата www.fmgaragegurus.eu или от всяка точка – на gurus_on_call в Skype. Услугата вече е достъпна на 6 езика в над 100 държави.

„Целта на Garage Gurus е да въоръжим механиците с най-актуалната информация и умения, за да са напълно в крак със съвременните автомобилни технологии“, казва Марейн Стаал, мениджър „Търговия и техническо обслужване“ за Европа, Близкия изток и Африка във Federal-Mogul Motorparts: „Всеки от елементите в платформата допринася за постигането на целта ни да повишим стандартите и да осигурим първокласно сервизно обслужване. Нивото, което можем да предложим на клиентите си в Европа, Близкия изток и Африка, значително се увеличава, благодарение на тази инициатива.“

„В центъра на вниманието за нас са техниците с покрити в масло ръце, които работят по колите всеки ден от сутрин до вечер. Вярваме, че ако са добре обучени и информирани, те са сърцето на тази индустрия. И дори най-опитните механици знаят, че човек се учи цял живот, затова искаме да сме източникът, на който те се доверяват за всякаква техническа информация и новости в бранша“, допълва Стаал.

Новата програма е по модела на утвърдената система на Federal-Mogul Motorparts в САЩ, като е пригодена към условията на пазарите в Европа, Близкия изток и Африка. Garage Gurus включва и ще замести изцяло досегашните услуги F-M Campus, маркетинговото обслужване FM4Me и Европейския технически кол-център (ETCC). Комбинирайки всички обучителни, обслужващи и промоционални програми на компанията за региона, платформата улеснява още повече и клиентите, като вече им предлага цялата си палитра от ресурси на едно място.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт