728 x 90

По-малко от месец до Аutomotive Forum & Expo, най-голямото изложение за автомобилната индустрия у нас

По-малко от месец до Аutomotive Forum & Expo, най-голямото изложение за автомобилната индустрия у нас

След по-малко от един месец Интер Експо Център ще бъде домакин на първото издание на най-мащабното събитие за автомобилната индустрия у нас – Automotive Forum & Expo. Oт 18 до 21 октомври изложбените зали на IEC в София ще се превърнат в средище за създаване на нови контакти и развитие на бизнеса. В рамките на 4

След по-малко от един месец Интер Експо Център ще бъде домакин на първото издание на най-мащабното събитие за автомобилната индустрия у нас – Automotive Forum & Expo. Oт 18 до 21 октомври изложбените зали на IEC в София ще се превърнат в средище за създаване на нови контакти и развитие на бизнеса. В рамките на 4 дни посетителите ще могат да открият най-новите автомобилни технологии и всичко необходимо за следпродажбения сервиз на едно място, благодарение на първото по рода си изложение в България.

По официална предварителна информация, в специализирано автотехническо изложение ще вземат участие над 80 фирми и повече от 150 представени компании. Те ще покажат нови технологии от света на автомобилостроенето, както и всички видове авточасти и компоненти, автосервизно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

Събитието ще включва и съпътстваща програма, която ще се състои от международна конференция, B2B платформа за срещи и кариерно изложение. Акцент по време на Automotive Forum Sofia ще бъде развитието на автомобилната индустрия, многобройните компании за производство на компоненти за водещи световни автомобилни производители и следпродажбеният сервиз в България. Заедно с това, топ мениджъри от бранша ще се срещнат, за да представят най-новите тенденции и да обсъдят бъдещото развитие на сектора. Платформата ще даде възможност на представители на малки, средни и големи предприятия, специалисти и неспециалисти, студенти, IT специалисти, инженери и HR-и да се съберат на едно място, за да обменят опит, идеи и начини за прогрес в областта.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт