728 x 90

Над 80 фирми на Automotive Forum & Expo Sofia този месец

    През октомври представители на автомобилната индустрия от цял свят се събират в Интер Експо Център в София за първото по рода си събитие у нас Automotive Forum & ExpoSofia, подкрепено от Automechanika – водещият световен бранд за автотехнически изложения и най-успешната търговска марка на Messe Frankfurt. В рамките на 4 поредни дни – от 18-и

    През октомври представители на автомобилната индустрия от цял свят се събират в Интер Експо Център в София за първото по рода си събитие у нас Automotive Forum & ExpoSofia, подкрепено от Automechanikaводещият световен бранд за автотехнически изложения и най-успешната търговска марка на Messe Frankfurt.

    В рамките на 4 поредни дни – от 18-и до 21-и октомври, над 80 компании ще покажат последните технологии и иновации от бранша, както и актуалните си предложения в сферата на следпродажбения сервиз. По време на Automotive Forum & ExpoSofia ще бъдат изложени още авточасти и компоненти, автосервизно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

    Заедно с това посетители ще се радват и на богата съпътстваща програма, както и на специално изградена демо зона, организирана от Българска федерация по автомобилен спорт, в която ще има симулатори за демонстрации, свързани с пътната безопасност.

    Участниците в Automotive Expo Sofia ще представят разнообразие от продукти: от части за автомобилното окачване, широка гама от съединители, високачествени смазочни материали и антифризи, асортимент от продукти за пълноценната грижа за двигателя и филтрите, през решения за цялостната грижа на автомобила, сред които гарнитури, уплътнителни системи и иновации, осигуряващи икономичност и природосъобразност, до изключително иновативни произведения, като сензори, които следят налягането в автомобилните гуми; машина за водородно вътрешно почистване на двигатели, която дава възможност за премахване на карбоновите отлагания, саждите и нагарите без разглобяване на двигателя.

    И още – за първи път пред българската публика ще бъде показана система за защита на гумите и автоматизираната безконтактна автомивка, която осигурява икономия до 60% за електричество и 50% за вода в сравнение с ръчното почистване. По време на събитието ще бъде демонстриран за първи път нов цялостен проект от Япония – автомобил Datsun 280Z, реставриран напълно и преобразен във Vilner стил.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт