728 x 90

Дни на отворените врати в „Лазурит 94“ (видео)

Дни на отворените врати в „Лазурит 94“ (видео)

За една фирма четвърт век е дълга история. Само най-добрите успяват да са толкова време сред лидерите в даден бранш. И това става не само с качествени продукти, но най-вече с отношението към партньори и клиенти. Тази година „Лазурит 94“ навършва 25 години и празнуване ще има. Но успоредно с това от юни до края

За една фирма четвърт век е дълга история. Само най-добрите успяват да са толкова време сред лидерите в даден бранш. И това става не само с качествени продукти, но най-вече с отношението към партньори и клиенти.

Тази година „Лазурит 94“ навършва 25 години и празнуване ще има. Но успоредно с това от юни до края на годината фирмата, вярна на стила си, организира редица инициативи и отваря врати за демонстрации, практически съвети и тестове на продукти на водещи производители, които се използват в пребоядисването на автомобили. Поканени са всички автобояджии, имащи желание да опитат, сравнят, да усъвършенстват уменията си или просто да обменят идеи в професионална среда.
 
Дните на отворени врати се правят изцяло в помощ на колегите от бранша и не са обвързани с покупка. Организират се веднъж месечно, като всеки път са фокусирани върху конкретен производител и продукти от гамата, предлагана от Лазурит. Стремежът е да се отвори пространство, в което автобояджиите спокойно не само да разменят информация и тънкости в занаята, но и да тестват иновациите за българския пазар.
 
Много специалисти вече пробваха най-новите пистолети на SATA – SATAJet X 5500. В средата на юни два дни в Лазурит бяха изпълнени с въпроси, изпробване и сравнение на продукта. Освен с безплатен за участниците тест за изправност на употребяван в работата им пистолет, някои от бояджиите късметлийски си тръгнаха с нов SATAJet X 5500, при това с бонус – фитнес гривна.

Какво следва? Ремонти на пластмаса, PDR, дигитално напасване на цветов – графикът и фокусът на темите се актуализират регулярно на www.lasurit.com и навреме, за да могат всички желаещи да предвидят посещението си.
 
В „Лазурит 94“ споделянето на професионализма е традиция с вече 25 годишна история. Тази година това е и начинът фирмата да благодари за доверието и лоялността и да покани всички, не само партньори, да открият изненадите, които са подготвили за юбилея.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт