728 x 90

Audi показа дизайна на болида за новия сезон във Формула Е

Немският автомобилен производител Ауди представи дизайна на болида Audi e-tron FE06, с който ще участва в третия си сезона във Формула Е. Компанията е променила незначително ливреята, въпреки че е съхранила предишните цветове. В разкрасяването на машината има повече червено и черно, докато зеленото и бялото са останали в качеството на вторичен оттенък. За Audi

Немският автомобилен производител Ауди представи дизайна на болида Audi e-tron FE06, с който ще участва в третия си сезона във Формула Е. Компанията е променила незначително ливреята, въпреки че е съхранила предишните цветове.

В разкрасяването на машината има повече червено и черно, докато зеленото и бялото са останали в качеството на вторичен оттенък. За Audi ще продължат да се сътезават пилотите Лукас ди Граси, който завърши трети в предишния сезон, и Даниел Абт.

Тогава отборът зае второ място в шампионата, следвайки DS Techeetah, за който се състезаваха Жан-Ерик Верн и Андре Лотерер. Шестият сезон във Формула Е ще започне в Ер-Рияд през последния уикенд на ноември, а тестовете са във Валенсия следващия месец.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт